Op donderdagavond 15 december kun je onze 31e editie ervaren, met prachtige verhalen over de kinderjaren. Die vertellingen zijn van de Canadese Nobelprijswinaar Alice Munro (2013), de Oekraïense auteur Joeri Olesja en de Nederlandse schrijver K. Schippers.

De voordragende acteurs zijn Urland-collectief-oprichter Thomas Dudkiewicz en ArtEZ-Toneelschoolstudent Fabiënne Rutten. Het duo Hugo Filius en Wies Knipping die afgelopen zomer van het ArtEZ Conservatorium afstudeerden, reageert op de verhalen met hun muziek. Samenstelling en presentatie van de avond is in de vertrouwde handen van Pieter van Scherpenberg.

Theater: Mimik, Deventer

Datum en tijd: donderdag 15 december, 20.00 uur

Toegangskaartjes à € 18,50 op de website van Mimik (inclusief drankje na afloop)

De vier artiesten die op 15 december optreden.
Thomas Dudkiewicz (linksboven, foto René Castelijn); Fabiënne Rutten (rechtsboven); Hugo Filius (linksonder) en Wies Knipping.
Logo Gemeente Deventer
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Deventer