Met de toegezegde komst van actrice Carla Hardy en muzikante Hanna Meyerholz is de cast voor de voorstelling van 24 april compleet. Om 20.30 uur starten zij, samen met acteur Marc Klein Essink en actrice Lisa de Rooy weer een unieke aflevering van Uitgelezen Verhalen.

Logo_BordewijkgenootschapZoals eerder aangekondigd organiseren we dit keer de Deventer Salon rond de Nederlandse meesterverteller Ferdinand Bordewijk (1884-1965), in samenwerking met het Bordewijkgenootschap in het kader van het Bordewijkjaar 2015.

Een avond Uitgelezen Verhalen is altijd afwisselend; drie verhalen van Bordewijk spiegelen we aan drie verhalen van jongere schrijvers: Maarten Biesheuvel (1939), Manon Uphoff (1962), en Sanneke van Hassel (1971). Het thema dat de verhalen verbindt komt voort uit het werk van Bordewijk: Stadsleven.

Binnenkort worden de titels van de verhalen bekend, maar het is niet nodig daarop te wachten: boek nu vast je kaartjes via de site van Theater Bouwkunde (€ 12,50 normale prijs/ € 11,- leden Deventer Literair/CJP/Student)

Carla Hardy

Carla Hardy

Hanna4

Hanna Meyerholz