Logo Week van het Korte Verhaal

Trots presenteren we een prachtprogramma met meeslepende liefdesverhalen.

Het is immers de week van Valentijnsdag — én die van het Korte Verhaal.

Op woensdag 16 februari om 20.00 uur staan er vier artiesten en een presentator op het toneel van Mimik:

  • Ian Bok, acteur die in veel films en tv-series meespeelde, zoals in seizoen 3 van Klem. Ook zijn rollen als Prins Claus in de tv-serie Beatrix, Oranje onder vuur en als Johan Cruijff in Johan, logisch is anders zijn gedenkwaardig. Bij ons komt hij in zijn eigen productie The sound of Shakespeare vertellen hoe een acteur zich voorbereidt op het spelen van de originele tekst van Shakespeare aan de hand van de monoloog van Julia in de liefdestragedie Romeo & Juliet.
  • Teuntje Post is derdejaars student aan de ArtEZ Toneelschool in Arnhem. Ze leest twee verhalen voor: van schrijfster Carson McCullers en de onvergetelijke Guy de Maupassant.
  • Elsa Steixner zong op 16 september vorig jaar al de sterren van de hemel in ons programma, samen met pianist Julian Bazanella. Ze zijn derdejaars studenten ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Omdat we die avond maar weinig publiek hebben bereikt, krijg je nu een herkansing dit mee te maken.
  • Pieter van Scherpenberg produceert en presenteert dit liefdevolle programma, zoals je gewend bent.

Kaarten à € 18,50 inclusief pauzedrankje koop je direct bij mimik.nl

Ian Bok, foto Randy Fokke
Teuntje Post
Elsa Steixner