Onze eerste voorstelling van het komend seizoen staat in het teken van verlangen. We hebben veelal klassieke schrijvers gekozen om dit vaak ook weemoedige gevoel over te brengen. De meester daarin is zonder twijfel Anton Tsjechov. Naast van hem komen er verhalen van Joseph Roth, van Godfried Bomans en van Carry van Bruggen over het voetlicht bij Theater Bouwkunde. En als modern contrapunt: een kort verhaal van Mathijs Duyck uit De Gelukszoekers (2018), met geweldige tekeningen van Jelle Meys. Beide Vlaamse makers komen ook naar de voorstelling, om het maakproces van hun boek toe te lichten.

De uitvoerende acteurs zijn maar liefst:

En de muziek? Van de fantastische Johanneke ter Stege!

Bestel snel kaarten om deze bij voorbaat onvergetelijke avond mee te maken op 17 september a.s. bij Theater Bouwkunde.

Marcel Faber
Eva Heijnen Foto: Lauren Riha
Remco Melles
Johanneke ter Stege – foto: Femke Teussink