Het duurde even, maar eerder had u er vast ook nog geen behoefte aan: de publicatie van de audio van onze komische (kerst)verhalen uit de voorstelling van eind december 2015, in Theater Bouwkunde. Voor slechts € 11,- te krijgen bij onze partner Luisterrijk. Of ‘gratis’ als je een abonnement hebt op de streaming luisterboekendienst Mofibo.com

De acteurs Hans Dagelet, Cas Enklaar en Britte Lagcher lazen de grappige verhalen voor een goedlachse zaal. Voor niet alle verhalen lukte het de opnamerechten te krijgen, dus wie er niet bij was moet genoegen nemen met de vijf die resteren – ook al een heel fijne serie. Het eerste verhaal was bewust géén kerstverhaal, en speelt zelfs in de zomer, in Tel Aviv aan het strand:

 1. Heilbot van Etgar Keret, gelezen door Hans Dagelet
  Uit: The Nimrod Flipout, 2006 vertaald uit het Engels door Pieter van Scherpenberg
 2. De Gesmolten Emmer van Hanneke Hendrix, gelezen door Cas Enklaar
  Uit: Het Groot Kerstverhalenboek, 2013
 3. Kaasmis van Ingmar Heytze, gelezen door Hans Dagelet
  Uit: Het Groot Kerstverhalenboek, 2013
 4. Messias van Ischa Meijer, gelezen door Cas Enklaar
  Uit: Het jongetje dat alles goed zou maken, 1996
 5. Ik zag mamma de Kerstman kussen van Simon Rich, gelezen door Britte Lagcher
  Uit: The Last Girlfriend on Earth and other love stories, 2013 (vertaald door Pieter van Scherpenberg)

Poster 12 december