Op 12 december treden de acteurs Peter Drost, Caroline Moezelaar en Kathenka Woudenberg op in Fooddock, ‘onder etenstijd’ om 19.00 uur. Je onderbreekt je maaltijd in deze nieuwe Deventer foodhal in de Zwarte Silo om naar 3 korte verhalen te luisteren.

De drie Deventer acteurs voeren je mee naar New York, Hoorn en Tel Aviv, in verhalen die over (uit) eten gaan. Het programma duurt circa drie kwartier.

De acteurs Peter Drost (van Beumer en Drost), Caroline Moezelaar en Kathenka Woudenberg hebben de voordrachten voorbereid als een maaltijd: de juiste ingrediënten en timing zorgen voor een mooie aanvulling op je zaterdagavond in Fooddock.

De verhalen zijn van onder meer John Cheever en Etgar Keret.

Reserveren is niet nodig; je komt op tijd (18.45 uur) en verzekert je van een plek in de vergaderzaal voor het eerste verhaal. De toegang is gratis; aan het einde bepaal je zelf of en hoeveel je over hebt voor wat je hoorde en zag.

 

Peter Drost

Peter Drost

CarolineMoezelaar-kln

Caroline Moezelaar

Kathenka Woudenberg

Kathenka Woudenberg