Binnenkort gaat Uitgelezen Verhalen samenwerken met Luisterrijk.nl om de toekomstige afleveringen als betaalde downloads beschikbaar te kunnen stellen. Om onze bezoekers en volgers hiervoor op te warmen, stellen we nu de integrale verhalen van eerdere afleveringen beschikbaar. De verhalen van aflevering 3 vind je hier.

Hier vind je 3 van de 5 verhalen die op de memorabele avond van 14 oktober 2014 voorgelezen werden door Krijn Hermans. Het fragment uit Louis Begley’s roman Oorlog en leugen dat Pierre Bokma ingetogen voorlas, konden we volgens de afspraak met de agent van de schrijver tot een jaar na uitvoering beschikbaar stellen. Dus die periode is verstreken.

En ook de opname van het verhaal Kalkoenentijd van Alice Munro, onvergetelijk voorgelezen door Kathenka Woudenberg, kunnen we helaas niet beschikbaar stellen; de verworven rechten daarvoor beperken zich tot de live voordracht.

In de volgorde van de avond (Begley/Bokma was de tweede, Munro/Woudenberg was de vierde):

1. Remco Campert: De jongen met het mes – gelezen door Krijn Hermans Krijn-uitsnede
3. Stefan Pop: Onderweg naar mijn ouders – gelezen door Krijn Hermans
5. Jente Posthuma: Dochters – gelezen door Krijn Hermans Krijn-uitsnede

Twitter-omslagAfl2